Saturday, May 09, 2009

lekker aan het koken

For the englisch readers it is just some talk about food and to hard to translate for me. Hope you don't mind the dutch. You can always use a translate side.



Ben de afgelopen dagen heerlijk aan het koken geweest.

Allerlei recepten uitgeprobeerd. Gestoofde andijvie (de hele bladeren) met tomaten en olijven. Erg lekker!!

Een minirollade van varkenshaas, olijventapenade en mozzarella. Erg lekker!! Huisgerookte zalm, erg goed gelukt, met asperges, mjammie!! en donderdagavond heb ik een boerenpate gemaakt, maar die moest eerst afkoelen en daarna opstijven voor 24 uur, dus dat duurde even voor we die konden proeven. Nou vanmorgen geprobeerd en hij is heel goed gelukt. Ga er straks nog even cumberlandsaus bij maken en dan hebben we vanavond een heerlijke maaltijd.

Morgen komt mijn broer eten, want hij moet jureren voor het modelbaouwvliegen in Wieringen en dan maak ik gehaktballekes gestoofd met witloof en bier. Komt uit het kookboek "In Belgie eet met lekker". Ben benieuwd naar het resultaat daarvan.

Zo ga ik weer snel verder aan de mysterie, want er begint toch echt vorm in te komen nu en wordt er steeds blijer van. Dit tempo aanhouden en dan is hij aan het eind van de maand af LOL. Wou eigenlijk naar de silvia's bridal sampler dag, maar weet van mezelf dat ik daar toch niet met lege handen vandaan kan komen, dus ga toch maar niet beter voor de financien.

2 comments:

Sandra said...

Hmm klinkt lekker allemaal!

Groetjes, Sandra

Yvonne aka sommeke said...

LOL In België eet men lekker en ik heb nog nooit witloof met bier en gehaktballekes gegeten!
Klinkt wel allemaal erg lekker!