Saturday, October 16, 2010

cooking workshop

De kookworkshop bij Miele was echt heel erg leuk en het uiteindelijke resultaat was ook fantastisch. We hebben gemaakt,
Carpaccio di tonno
Pasta a la patunesca
Kalfshaas in Prosciutto met een balsamicojus en caponnata
Koffieijs met een gelei van aperol.
Ik vond de aperol niet echt lekker maar de rest was heerlijk. We zaten in een groepje van 3. Onze kookgenoot maakte de carpaccio, John de pasta en ik de kalfshaas en de caponnata. Het koffieijs werd door de koks bij Miele zelf gemaakt.
Morgen mijn stashreport met hele goede resultaten.

The cookingworkshop was great we made a full italian meal. I made the main dish with veal rolled in Prosciutto and caponnata. John made the pasta a la patunesca and the person which cooked with us made the carpacio di tonno.
Tomorrow my great stashreport.

1 comment:

Dolci Fusa said...

Ahah, great, but the right words are "Pasta alla puttanesca" and "caponata".
Any sweets?
Veronica