Monday, January 17, 2011

Cooking

January stamp it (27-1-2006)
Dit weekend heb ik steak met pepersaus van deze dame gemaakt. Al vaker wat van haar gemaakt en dat was heerlijk en natuurlijk was dit ook heerlijk. Had eigenlijk niet anders verwacht. Lekker, snel en makkelijk te maken. En dan was het ook nog een scharrelbiefstukje van deze slager. Ik ben niet scharrelvlees gaan eten omdat ik het goed voor de beestjes vindt, hoewel ik dat bij kippen toch echt wel vindt (vroeger naast een boer met legbatterijkippen gewoond, dus weet van echt aanschouwen hoe dat eruit ziet). Maar vooral omdat hij het ingevroren bij je thuis brengt en het bij mij dan zo in de vriezer gaat. Ik bestel ongeveer 1 keer per 4 maanden en hierdoor heb ik minder boodschappen mee te sjouwen op de fiets. Vanavond eten we zoet-zure kip van Jamie. Had ik een paar weken terug gemaakt en wat over was is in de vriezer gegaan. Dat wordt weer smullen.
This weekend I made this steak au poivre and it was really delicious and very simple to make. Since a year I eat Free range meat and it tastes so much better. This was not why I started eating Free range meat, but because I good get it already froozen from the butcher to put it direct in the freezer and they come and bring it at my house, so I mostly order for 4 months and than I only have to buy vegetables and other things to make a diner as I do everything by bike it is much easier. Tonight we will eat sweet and sour duck, already made a few weeks ago and stores in the freezer.

1 comment:

Terri said...

Very cute Judith