Tuesday, March 22, 2011

Wat maakte ik van mijn groentetas

Zomaar een foto van het internet van gegrilde kip.
Donderdag: Raapstelenstamppot
Vrijdag: Kogelbiefstuk met sla
Zondag: Gestoofde kalfswang met bloemkool/aardappelgratin
Maandag: Pasta met zelfgemaakte pesto, gegrilde kipfilet en gegrilde courgette
Dinsdag: Rosti (zelfgemaakt), gekarameliseerde witlof en gestoofde kalfswang

De receptjes waren uit eigen hoed.
Raapstelenstamppot net als rauwe andijviestappot met uitgebakken spekjes.
Gestoofde Kalfswang: Kalfswang bestoven met bloem en aangebraden in de pan waarna tomatenpuree, een gehalveerde bol knoflook, gehalveerde sjalotjes, takjes tijm en rozemarijn, gepelde tomaten uit blik en rode wijn toegevoegd. Dit een paar uur laten stoven voor extra zachte wangen. Hierna kalfswang uit de pan halen en de rest van de inhoud van een pan door een zeef halen en in een andere pan doen en de inhoud in de zeef goed uitdrukken. Heerlijk.

No comments: